Operation

Igår var jag alltså på Sabbatsbergs Sjukhus och opererade min handled. När jag kom dit trodde jag att dom bara skulle lägga lokalbedövning och det blev en läskig överraskning när dom skulle söva mig. Under operationen fick jag ha jätte sexiga kläder som ni ser nedan. Operationen gick bra och jag åkte hem senare samma dag lite halvt groggy men blev bättre mot kvällen. Inatt har jag sovit med handen på en hög kudde för att undvika att den ska svullna och jag måste även göra handgympa varannan timme haha. Dom har bedövat den med något som skulle hålla i tre dagar så jag känner inte när jag nyper i den, känns rätt obehagligt. Men trotts det har den börjat göra mer och mer ont.


25 Februari

Här kommer en kort sammanfattning om vad jag haft för mig sedan sist! Jag har varit mycket ute på landet med Alex och det börjar bli jätte fint nu när våren börja smyga sig närmare. Jag har också varit ute och festat med trevliga människor. Förra fredagen var en händelserik dag, det började med att jag och alva var på förfest hos läkarstudenter som hade fetaste lägenheter med discolampor, strobelampa, discokula och rökmaskin! Och på detta bjöd de oss på goldshots, shots med guldblad i snobbigt värre! Efter det gick vi ut på Göteborgs nation och dansade gärnet ett tag tills vi blev hungriga och gick till donken. Och ja donken var en händelserik upplevelse som jag inte ska tala om här....Igår var jag också ute, vi började med rymdförfest här hemma hos mig och alva. Sen åkte jag till skolan för att ha tentafest med mina kursare. Vi gick till Hallands Nation och dansade och hade jävligt kul. Har tyvärr inte mycket bilder ifrån dessa roligheter eftersom jag glömmer bort att ta upp kameran! Och så har jag varit på dejt med Alex! Vi var först och gymmade, sen gick vi till en restaurang som hette Wasabi och åt japansk mat. Efter det gick vi och såg En gång i phuket på bio. Nej nu har jag inte mycket mer kul att berätta så nu ska jag återgå till att vara bakis med Alva och Lukas och ikväll ska jag hem till Alex och kolla på Melodifestivalen. Imorgon bär det av mot Stockholm för att opereras på måndag!. Puss på er!

En dag som patient

I dag har varit en perfekt dag i skolan. Den har gått ut på att jag blivit nedbäddad i sängen, blivit matad, tvättad och fått tänderna borstade. Låter jätte knäppt jag vet men som sjuksköterska kan det vara bra att känna på hur det känns ifrån patientens sida också. Och jag måste säga att det var rätt mysigt ändå och sängarana är supersköna! Dock är det förmodligen inte lika kul när man ligger där på riktigt och är sjuk. Ikväll firar jag och Alva, egentligen har vi inget att fira men ändå har vi köpt semlor som vi ska mumsa på till några avsnitt Paradise Hotel! Ett intelligent val en måndagskväll tycker jag :)

Helgen som gått

Och så var denna vecka slut. I helgen har jag hunnit med ganska mycket faktiskt. I fredags kom Alex hit så åt jag han och Alva hamburgare och drack vin. När vinflaskan var näst intill slut satte vi oss på bussen påväg till Alex som gick i min klass på rymd. Där var massa andra rymdare också så vi satt och pratade med dom i några timmar innan vi tog taxi hem. Det var så snorsnuskigt kallt ute att det inte var värt att åka buss. Igår följde jag med Alex hem och vi år supergos middag och kollade på melodifestivalen med hans familj. Jag måste säga att det var grymma låtar som gick vidare. Det märks att standarden på låtarna höjts en aning. Idag har jag faktiskt åkt skridskor vilekt faktiskt gick ganska bra. Jag ramlade inte i alla fall! Imorgon ska jag till sjukhuset för att göra praktiska övningar vilket ska bli skitkul :) Hoppas ni haft en bra helg!
Det är inte så rangligt som det ser ut, jag gör faktiskt dance moves!

2 Februari

Nu har jag bott i Lund i 2 vckor, tänka sig vad tiden går rasande fort! Sedan sist har jag varit med på sista delen av nollningen(missade ju första eftersom jag var reserv), dansat ute på nationerna, gått på finsittning, kollat på nya Stig Helmerfilmen, varit i Helsingborg, fått influensan och ja nu sitter jag i min lurviga onepiece och har faktiskt pluggat för första gången sen jag flyttade hit! Jag har även hunnit med att söka lite lägenheter i hopp om att få något eget, även om detta verkar vara näst intill en omöjlighet i denna stad. Jag har verkligen varit jätte dålig på att ta bilder under min tid här i Lund men här är två bilder som min fadder tog, dålig kvalié men glada människor!

RSS 2.0