Snow White

Har jobbat torsdag och fredag denna vecka och måste säga att det är ett jobb som varierar från att vara rätt bra till att bli förskräckligt, men så är det väl när man har med sjuka människor att göra. Idag har jag i alla fall fått vara ledig och har suttit i solen och bränt fläsket lite, man får ju passa på när solen skiner vilket verkar vara sällsynt denna sommar. Jag och Mamma har även äntligen bokat biljetter till England för att hälsa på brorsan. Vi åker 2-8:e augusti precis efter jag slutat jobba. Det ska bli jätte kul och nu har jag något att se fram emot när jobbet slutar också! Jag och mamma var också iväg och tittade på Snow White & the huntsman på bio och kom precis hem. Jag tyckte filmen var jätte bra fast slutet blev en riktig besvikelse! Ett stort plus till en riktigt läcker jägare i filmen(förlåt älskling).

En dag på Djurgården

Idag har jag varit på Djurgården med Mamma och vi var och fikade i Rosenlunds Trädgårdar och tog oss en promenad längs vattnet. Yr.no hade lovat mig massa solsken men det blev inte mycket med den saken förutom när vi skulle dra oss hemåt, tur att det var någorlunda varmt ute i alla fall. Nu har jag precis kommit hem från Vällingby efter att ha kikat lite på rean, det blev ett guldigt stelt halsband och en guldig stel hårring, matchigt! Imorgon börjar jag jobba och det ska både bli spännande och piss, det är ju så skönt att vara ledig men pengarna behövs. 
 
 

26 Juni

Idag har varit en dag som har kostat sjukt mycket trots att jag bara legat hemma och kollat på kanal 5play hela dagen. Jag har nämligen betalat första hyran på nya lägenheten i Lund och även köpt tågbiljetter ner dit tills nästa helg. Så nu är det hål i plånboken och det är tur att jag ska börjar jobba på torsdag och fyller på lite igen. Ska bli jätte skönt att åka ner nästa helg och bo i den när man ändå betalar för den såhär över sommaren. Får hoppas att det blir fint sommarväder också så jag och Alex kan mysa lite i Lund som är så mysig på sommaren! Nu ska jag äta ost och skinkpaj som jag nyss lagat till mig och mamma, sen blir det en powerwalk om vädret tillåter. Och efter det jordgubbar, eftersom vädret inte ger någon sommarkänsla får man skapa den själv! Hoppas ni alla har en bra tisdag!

Midsommarhelgen

I helgen har jag varit ute i Krägga utanför Bålsta där Malins kille bor. Det var jag, malin och 8 killar, haha. Vi solade, badade, spelade kubb( jag vann båda gångerna), festade, bastade, sjöng Markoolio och hade skoj. Nu är jag hemma igen och känner mig helt slut det känns att det blev två tuffa festdagar i rad i helgen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag lever!

Tjatja bloggen det var inte igår. Jag ser att jag inte ens har uppdaterat att jag varit i Egypten eller någonting, jag är en dålig bloggare. Eftersom alla som läser detta redan vet hur det var i Egypten så tänker jag berätta om min kväll igår istället! Jag och Malin åkte hem till Amanda som var bebisfri och satt där och drack vin innan vi tog tåget till Jakoberg för att gå på riddare Jakob eller mp som det också kallas. Vi dansade och hade skitkul men måste säga att det var ett allmänt sunkigt och b ställe med brist på roligt folk, ja brist på folk överhuvudtaget. Kanske finns en anledning till varför man åker in till stan och festar?:P Idag mår man som man förtjänar, trött och med nackapärr så vad är då bättre än att ligga i sängen hela dagen och ha Ice Age maraton? Hoppas ni alla har det bra, om det nu är någon trogen läsare som fortfarande läser detta!


RSS 2.0