En typisk fredagskväll i Lund, eller?

Såhär ser min och Alvas fredag ut än så länge. Hon sitter och pluggar mekanik och jag kollar på äckliga bilder på trycksår vi fått i skolan. Vi skulle egentligen gått ut på stan och testat krogenlivet men eftersom vi båda fått ont i halsen och är degiga kör vi på ölkväll hemma istället!


Ny Stad

Hej alla glad nu är jag Skånebo och språket sätter sig redan. Jag och Alva pratar redan skånska till och från och något som är extra kul att säga är Gunnebo . Dom säger nämligen det så jäkla glatt men härlig skånska på bussen. Igår när jag kom hit stod Alva och Alex och väntade på mig. Vi åkte hem till Alva lagade lite mat tog några öl och umgicks. Hon bor superfint! Idag har jag varit på skolan och fått lite information. Efter skolan utforskade jag centrum, köpte en belöningspresent till mig själv och tog en fika. Imorgon börjar jag på riktigt och ska få träffa min basgrupp, jag hoppas det finns roliga människor där. Dock är mina vänner från KI svårslagna, sorgligt att inte få gå med dom längre :( nu sitter jag och väntar på att Alva ska komma hem. Hitta förresten nyss ett brev som jag fick från en vän när jag flyttade till Kiruna! Och nu sitter jag här snart 3,5 år senare och har precis flyttat till Lund!!!!
Såhär ser det ut i lägenheten, inte så mycket saker ännu!


Flyttar till Lund imorgon!

Från att ha bott längst norrut i Sverige till att imorgon bo längst söderut. Ja efter en mellanlandning i Stockholm i ett halvår flyttar jag imorgon till det så efterlängtade Lund! Fick reda på att jag kom in idag så det är bara att packa väskorna och åka. Jag har inget riktigt ställe att bo på än men ska våldgästa Alva ett tag tills jag får tag på något eget. Jag är så glad just nu för nu har jag flyt i livet! Bäst att sova lite då så inget hinner gå snett. Sov Gott och Hejdå Stockholm!
Kul att detta kommer upp när mansöker på Lund Stad:)

Vinterdag

Är ledig idag för att plugga inför tentan och eftersom det var strålande sol och snö ute bestämde jag mig för att ta en promenad. Det är inte ofta jag får för mig sådana saker ska jag tala om! När jag gick längs vägen kom en EPA körande med någon ung kille i. Han trodde säkert han var skit cool där han satt tillbakalutad, körandes med bara en hand med dunkande musik. Jag började i alla fall asgarva inombords jag trodde bara folk ute på landet vågade köra runt i såna för riktigt fula är dom !!! Nog med elakheter. Imorgon ska jag använda mig av presentkortet jag fick av Gunilla i studentpresent och gå och få en ansiktsbehandling Lyx! Hoppas det hjälper mig slappna av lite inför tentan!


9 Januari

Helgen gick snabbt och gick åt till att plugga samt utforska O'Learys som öppnat i Vällingby med Mumin. Det märktes att vi inte riktigt hade åldern inne då det bara var medelålders där men trevligt hade vi! Idag har jag haft klinisk examination i blodtryckstagning som jag klarade. Nu är det bara den stora tentan kvar på fredag sen är kursen slut! Jag hoppas verkligen att jag klarar den för det hade varit riktigt surt att läsa om allt igen. Jag har även varit och tagit andra sprutan mot hepatit A & B och ringt till Lunds Universitet! Det har jag glömt att skriva här men jag hoppas på att flytta till Lund nästa vecka och fortsätta mina studier där. Jag har fått meddelat att jag är 1:a reserv men idag fick jag reda på att det inte riktigt stämmer. Dom har nämligen tagit in 15 för många nu till våren så det vill till att alla dessa först hoppar av innan jag får mig en plats. Fast sen så verkade det som hon ändå kanske skulle kunna luska fram en plats till mig så jag ska ringa tillbaka till henne på fredag för besked. Jag sa att jag kunde sätta mig direkt på tåget och åka och att jag redan hade någonstans att bo vilket jag tror var ett plus i kanten. Så nu gäller det bara att vänta tills på fredag, jag hoppashoppashoppas verkligen att hon har bra besked att ge mig då!

Nyårsafton

Har varit nere i Skåne i nästan en vecka för att fira nyår och mysa med pojkvännen, därav låg aktivitet på bloggen. Det blev ingen stor fest för mig på nyår utan jag och Alex var hemma hos honom och lagade god middag, drack lite drinkar och myste. Jag fick också en jättfin nyårspresent av honom , nämligen en pandoraberlock till mitt armband. Vid tolvslaget gick vi ut i mörkret för att skicka upp ljuslyktor och titta på raketerna. Tyvärr blåste det för mycket så det slutade med att vi jagade brinnande eldklot istället för att titta på fina ljuslyktor som svävade upp i luften. Blev inte riktigt som vi tänkt oss, men definitivt roligare! Efter det lekte vi lite med våra gigantiska tomtebloss och hade kul med kamerans långa slutartid som ni ser på bilderna nedan. Men nu är jag hemma igen och nu blir det att plugga röven av mig för om en vecka är det tenta på precis varena liten del i hela kroppen och hur den fungerar, det ni! Tyvärr slarvar jag med pluggandet då det kommer mer intressanta saker i vägen. Igår var jag tex hem till Cissi på kvällen för att titta på filmen Dear John och tjejsnacka lite. Idag var jag iväg till vällingby med Malin och kollade in sminkrean. Men nu ska jag läsa  om gluteus maximus(rumpmuskeln) som värker efter att ha suttit på den i några timmar och pluggat! Här har ni bilder ifrån min nyårsafton:

RSS 2.0