Sushi

Eftersom varken jag eller Alva ätit sushi förut så gick vi igår och gjorde det. Jag tyckte det var rätt gott men Alva var inte imponerad. Den här helgen blir lugn med mycket träning och lite plugg. Ikväll är det ju earth hour också så glöm inte att släcka lampan!


Årets första mjukglass!

Idag har jag varit på arbetsintervju ute i Staffanstorp vilket gick rätt bra. Efter det gick jag och gymmade och solade för att sedan träffa Alva för lite kik i affärer och årets första glass i solen på torget! Om exakt två veckor vid den hör tiden är jag i Egypten!!! Längtar ihjäl mig!


Egyptenresa bokad !

I onsdags sågs jag och Alex efter att ha varit ifrån varandra lite mer än en vecka. Och gullig som han är kommer han och möter mig med rosor i handen! Så himla stora och fina var dom! Vi har även bokat in en resa till Hurghada i Egypten den 10 april! Ska bli så otroligt härligt att bara sola och bada i detta paradis med korallrev, vita stränder och turkost vatten! Vi ska bo i en juniorsvit på hotellet Gran Resort och jag längtar ihjäl mig!


Uppdatering

Förra helgen var jättelyckad! På fredagen var jag ute i alnarp med klassen och hade jätte kul med SLU studenter. Dom välkomnade oss i kostym och pilotbrillor och behandlade oss som internatstudenter då vi var tvungna att ställa upp i led och gå och sjunga haha. Efter det fick vi dock middag, alkohol och underhållning. På lördagen tittade jag på melodifestivalen med alex familj. Nu är jag i Stockholm och har redan hunnit med en rad saker. I tisdags var jag och tog bort mitt bandage och träffade en arbetsterapeut för att lära mig hur jag ska träna upp handen så att jag kan röra den normalt igen. Den var jätte stel i tisdags men efter lite träning tror jag att jag lyckats mjuka upp den en aning. Igår var jag och shoppade med Malin och färgade även hennes hår. På kvällen kom även Amanda och lilla Zilla över på middag. Idag var jag iväg på fika och shopping med Rebecka och kom hem med fina grejer och en lite tommare plånbok! Nu ska jag göra mig klar för att gå hem till pappa för att äta middag. Peace!


Helg!

Igår fick vi äntligen lära oss venprovtagning i skolan som jag längtat så efter. Tyvärr fick vi inte sticka varandra utan övade på en platta som man satte på armen. Plattan innehöll en låtsasven man stack i och så kom det saft! Efter skolan åkte jag hem till Alex och gosade en kväll. Idag åkte jag tillbaka till Lund för att leta efter en huvudbonad och en reflex att ha ikväll. Jag ska nämligen iväg till alnarp med klassen för att äta middag, leka och festa lite. Ska bli jätte kul!


Vårdagspromenad

Nu är jag tillbaka i Lund och det har börjat bli vårväder ute här. Strålande sol och blå himmel, dock rätt kallt än så länge. I brist på något att göra gick jag till Stadsparken idag och satte mig på en bänk och solade. Det var jätte fint där med en damm och massa änder.Jag längtar tills det blir varmare och löv på träden så jag och Alva kan sitta där med picknick och vin i solskenet :)


Tjejmiddag

Igår var jag hem till Cissi på tjejmiddag med henne och hennes kompisar Ida och Malin. Vi åt supergod middag som hon lagat, drack vin, körde jag har aldrig och bara snacka allmänt tjejsnack. Hade mycket trevligt:) Just nu sitter jag på tunnelbanan på väg in till stan för att kolla i lite affärer. Hoppas ni har en trevlig helg :)


RSS 2.0