30 Juli 2012

Igår var min sista dag på jobbet och semestern(om man nu kan kalla det så) firades med Malin på olearys. Vi åt supergod middag och tog ett glas vitt i baren efterråt. Det blev en jätte trevlig kväll men tyvärr åkte vi hem tidigt för att Malin skulle jobba idag. Själv ska jag svänga förbi jobbet och lämna tillbaka mina jobbkläder och efter det så ska jag till stan för att träffa Rebecka, Tanya och Maria som jag gick på Karolinska med. Vi ska äta middag på götgatan och det kommer bli jätte mysigt att träffa dom igen!


22 Juli 2012

Har suttit ute i solen sen klocka halv 11 imorse. Det har varit helt klarblå himmel och strålande sol. Tyvärr kom det massa moln så nu är den borta. Tur att jag passade på att sitta och njuta i solen när den väl var framme, med färska bär och en iskall cider. Man får ta vara på de små fina stunderna i livet;)


20 Juli 2012

Äntligen helg! Är helt slut efter att ha börjat jobba 7 imorse och är tacksam att det är helg nu så jag får sova ut imorgon. Idag på jobbet var rätt kul, i alla fall i slutet för då fick jag ta ut gamlingarna i solen för att spela lite bingo! Min tant som jag hjälpte vann och vi fick varsin godispåse, man tackar! En rätt bra spenderad fredagseftermiddagen på jobbet med andra ord. Synd bara att det åska och regna när jag äntligen slutade, men titta en sån fin regnbåge som kikade fram!


18 Juli 2012

Igår efter jobbet åkte jag till kista för att träffa Cissi. Vi åt thailändskt till middag, kikade lite i affärer och kollade på Ice Age 4 på bio, det var ett riktigt träningspass för magmusklerna, satt och skrattade genom mesta tiden av filmen! Efter det åkte vi hem till Cissi för lite tjejmys till filmen allt för min syster, somnade dock så jag såg inte slutet! Imorse gick vi upp och åt frukost framför två one tree hill avsnitt och nu är jag påväg därifrån. Sitter på bussen påväg till Vällingby där jag ska träffa Malin för en fika. Tog inga bilder igår så jag tänkte istället visa mitt fina armband som jag köpte igår:)


16 juli 2012

Tajming med vädret på min lediga dag! Har suttit och gottat mig i solen mesta delen av dagen. Har även bakat brownies och ska snart börja göra paj till middag. Brorsan kommer nämligen hem från England idag och ska få godsaker bär han kommer ikväll!:)


Fredagen 13:e

Har jobbat igår och idag och ska även jobba i helgen. Så idag efter jobbet när jag dels behövs lägga pengar på nytt busskort och dels var deppig efter jobbet tyckte jag synd om mig så jag gick och köpte jordgubbar att smaska på. Eftersom mitt jobb är rena tyngdlyftningspasset och konditionsträning på samma gång tog jag även en te och muffinsfika framför paradise hotel när jag kom hem. Det var extra mysigt eftersom det blixtra och regna ute. Idag är det hu dessutom fredag 13:e, än har det inte hänt något dåligt. Vågar man säga så då kanske det händer något!


Mina hem de senaste 4 åren

Tänk att sen jag var 16 år och flyttade hemifrån så har jag hunnit bo på 4 olika ställen, borträknat mitt hem i stockholm, och dessutom har jag hunnit med att ha en rad olika sambos. Jag har dessutom hunnit med att bo i tre olika städer på den tiden, en längst upp i norr, en mer eller mindre i mitten och en längst ned i sverige. Lustigt va? Tänkte visa bilder på mina krypin jag haft de senaste åren, borträknat det i Stockholm.
 
Kiruna längst i Norr 2008-2011
Elevhemmet J 2008-2009
2009-2010 Terassen med Ida, något stökigt
2010-2011 Terassen med Alex, samma lägenhet men något mysigare
Lund längst i Söder 2012-?
2012 våren, Lund med Alva
2012-2013 Min nuvarande lägenhet i Lund med Alex
 

10 juli 2012

Idag är jag ledig från jobbet och har egentligen inte gjort annat än att dega hemma framför datorn och bakat kakor. Tyvärr blev dom så fula så ni får inte se dom men tro mig de är farligt goda, mums! Ikväll skulle jag egentligen ut och äta middag med Rebecka men hon blev tyvärr sjuk så det blev inget av med det. I brist på andra bilder tänkte jag visa mina senaste inköp till garderoben, en blus med fräcka mönster och en svart klänning. Klänningen är enkel och stelren men den urringade ryggen gör den lite roligare. Hittade den för 49:- på rean!
 

Helgen i Lund

Jag sitter just nu på tåget påväg hem från Lund där jag har spenderat en underbar helg i min och Alex nya lägenhet. I fredags var jag och Alex mamma och shoppade lite tråkiga vuxensaker på ÖB, tråkigt att lägga pengarna på men nödvändigt. Igår var jag och Alex på bio och såg Avengers, rätt bra film faktiskt. Efter det lagade vi fläskkarre,mums. Idag har det varit strålande väder så vi har tagit en promenad genom halva Lund, bland annat till Stadsparken och botaniska trädgården, gått in i stora kyrkan, invigt min nya cykel samt ätit en glass på torget. Det har varit underbart och jag längtar så tills vi flyttar in på riktigt och får dit våra egna saker. Men först blir det 3 veckosr jobb till! Här kommer lite bilder på mins dagar i Lund samt lite på huset vi bor i och lägenheten:)


RSS 2.0