IPHONE 4S beställd!

I helgen har jag varit nere i Skåne och haft en mysig tid med Alex. Vi har inte gjort något speciellt utan mest bara umgåtts. En dag åkte vi till Väla som är ett stort köpcentrum utanför Helsingborg. Vi var mest där för att kolla på den nya iphonen som släpptes i fredags men den fanns såklart bara att köpa med abonnemang ute i affärerna. Men för cirka 5 minuter sedan beställde jag faktiskt en Iphone 4S på applestore så om lite mer än en vecka är jag ägare av den!!! I helgen köpte jag och alex varsin gräddbulle på en så kallad gräddbulleria som fanns i skåne. Jag fick världens idiotstämpel för att jag inte visste vad en gräddbulle var. Hade aldrig hört ordet förut, har ni hört det eller är det en skånegrej? Nu vet jag att gräddbulle är samma sak som det jag kallar mums mums :P

Shopping

Idag var en kort dag i skolan så efter åkte jag till stan och träffade Malin. Det blev en shoppingtur och jag hittade två jätte fina saker! Blev en fin blus ifrån Stockh LM med fint halsparti och en supermysig kofta från VILA, det blir skön i vinter. Köpte även en balsamkaka och en dush jelly på LUSH. Jellyn är typ som slajm som man hade när man var liten fast det är en tvål, coolt! Dom har så otroligt mycket spännande saker som man inte visste fanns så jag och malin blev kvar där ett tag för att lukta och känna på spännande saker. Blev inga pangbilder på det jag köpt direkt men här är dom i alla fall:

Städhelg

Vi har städhelg i området och det verkar Alex tycka är skitkul eftersom han får klättra i träd och göra annat manligt trädgårdsgöra, helt frivilligt bör tilläggas. Själv tröttnade jag efter att ha klippt lite grenar men han är fortfarande kvar där ute och tycker det är kul, han måste vara knäpp.

19 Oktober

I helgen har jag och alex myst och mest gjort ingenting. I söndags var det strålande väder så då gick vi ut på en liten springtur, eller rättare sagt jag la mig i gräset högst uppe på tippen medan alex körde backintervall upp och ner. Jag har även skrivit på min hemtenta som ska in imorgon kväll, närvöst! Idag har jag och Alex varit och stött bröstcancerforskning genom att äta delikata bröstbakelser! Blev dock lite upprörd när jag såg att de var så snåla att de bara kunde skänka 3 spänn av en bakelse som kostade 36 till bröstcancerfonden...Snålt!

Juste jag har rakat av hans hår också!:D

Häftiga observationer

Nu är min vecka på sjukhuset slut och jag har fått vara med om en hel del häftiga saker. Dels fick jag vara med på ett EKO i tisdags då man tittade på hjärtat med ultraljud. I går fick jag vara med på en elkonvertering då man sövde ned personen för att sedan ge honom en elstöt så att hjärtat hoppade tillbaka och fick normal hjärtrytm. Men det jag var med om idag slog allt, fick nämligen vara med på en pacemakeroperation! Det var häftigt att få se sånt man bara sett på tv live! Fick klä ut mig till ett riktigt ufo med gröna kläder och konstiga mössor och munskydd. Tur att man inte är rädd för blod haha! Är nöjd med veckan överlag trots att det blivit alldeles för många kaffepauser och slöande pga brist på saker att göra. Nu sitter jag bara och väntar på att alex tåg ska komma fram så ska jag gosa ner mig med honom och somna gott för man blir trött av att vara sjuksköterska och gå upp 5 på morgonen har jag märkt! Jag är riktigt arg på mig själv att jag inte tog något kort i ufodräkten det hade varit kul att ha men såhär såg jag ut i alla fall:

Dagens Outfit

Har varit på introdag på Sankt Göran idag och fått ut kläder och tittat lite på avdelningen jag ska vara på i veckan. Imorgon börjar det på riktigt och jag är taggad!

En lyckad kväll med Mumintrollet

Igår blev en mycket lyckad kväll men Mumin, trots att jag låter som en hes häxa idag. Vi åkte som sagt till Götgatan där det finns en massa baren så gick vi in på första bästa och tog ett glas. När det var uppdrucket gick vi vidare till nästa ställe och tog en till och så fortsatte vi så tills vi hamnade på ett trevligt ställe där vi stannade resten av kvällen. Vi träffade jobbiga tyskar som hällde öl över hela min ny jacka, kanadensare som egentligen var svenskar och gamlingar som försökte stöta på en. Jag tror att vi var liiiite yngre än medelåldern på alla ställen på götgatan fast det var faktiskt skönt att slippa en massa fulla fjortisar som det brukar vara på ställen där folk i vår ålder går. Dessutom är folk som är lite äldre mycket trevligare än folk i min ålder haha! Ställen vi var på (ser jag på kvitton ifrån igår) hette Indigo, Baltazar, Ljunggrens och Fenix. Fenix var det stället vi stannade på.  Idag har jag suttit och skrivit lite på hemtentan som ska in om lite mer än en vecka saqmt förberett frågor tills imorgon då jag ska ut på sjukhuset! Ska bli jätte spännande!:D Hoppas ni får ett bra slut på helgen!:) Eftersom jag inte tog en enda bild ifrån igår så får ni en skitgammal på oss! Det lyckas alltid gå lite som det inte är meningen att det ska gå när jag och mumin går ut :D

Trevlig kväll med Malin

Igår var jag ute med malin på en chillbarrunda. Vi gick först till Daam vid odenplan och sen till ett ställe vid fridhemsplan. Blev en kort kväll men vi hade trevligt ändå. Ikväll ska jag ut igen fast med Mumin denna gång. Vi hade tänkt testa lite barer längs götgatan och se vad som händer. Hoppas ni alla har en bra helg! Råkade ha kameran inställd på svartvitt så här får ni lite tråkiga svartvita bilder ifrån igår!:)

Donera till min fond?

Skulle egentligen till skåne imorgon men det blev alldeles för dyrt. Ingen som vill donera lite till victoria-får-träffa-sin-pojkvän-som-hon-inte-träffat-på-länge-fond? Har märkt att det är alldeles för dyrt att vara student och ha en pojkvän som bor i skåne.

Varning för klagomål!

Jag börjar tröttna ordentligt på SL:s sätt att hantera tågen nu alltså. De har inget hållbart system överhuvudtaget! Samtidigt som de höjer priserna så drar de in på tågen, låter människor stå på varandra påväg till jobbet bara för att dom ska hålla på att bygga massa nya grejer! Man kan ju tycka att dom borde se till att det som redan finns ska fungera innan de bygger nytt. I måndags var jag en och en halv timme försenad till skolan och idag en timme, det är inte okej! Och det värsta är att vinterkaoset inte ens har börjat...

Indierockklubb

Igår så träffade jag Mumin på kvällen och vi skulle bara gå och sätta oss på en random bar för att ta ett glas och snacka lite. Det visade sig att den här baren inte bara var en liten bar som det såg ut när man kom dit utan det var tydligen ett stort indierockställe och klockan 10 öppnade hela nedervåningen också där det fanns två dansgolv! Så från att bara ha varit jag och Mumin på baren så blev det fullsmockat med folk framåt 10-11 och den lugna kvällen slutade i dans till kass musik och några för många captain morgan i magen.

RSS 2.0