14 September 2012

Igår var jag, Åsa och Matilda iväg till sydskånska nationen och lyssnade när Matildas pojkväns band spelade och tog ett glas vin. Blev en mycket trevlig och spontan kväll men gick ändå hem tidigt för ikväll ska vi ut på riktigt och festa loss! Första ska vi ha fördrinkar hemma hos mig 5 tjejer sen drar vi till Hallands och dansar loss. Men först blir det skola! Puss


4 September 2012

Är det meningen att man ska bli helt ruinerad som student eller??! Kurslitteraturen till vår nya kurs svider riktigt hårt i plånboken då det bara är stora feta böcker som kostar sisådär 600:- var. Och tro mig det är inte bara en vi behöver:( har i alla fall varit och köpt den här godingen nedan idag, kosta nästan 800:- men tack och lov stod det massor med bra i h intressanta saker! Nu ska jag göra nytta för pengarna och lära mig om hjärtsjukdomar!


1 September 2012

Känns konstigt att det är helg när man varit ute och festat både onsdag och torsdag, då känns liksom fredagen som en söndag. Skönt att det inte är så! I onsdags var Alva och Micke över på en liten rymdträff och i torsdags var jag ut med Åsa och två killpolare på Lunds nation och dansade loss! Igår tog både jag och Alex det lugnt efter en vecka med fest och nollning. Vi gick till hemmakväll och hyrde film och köpte med oss sushi hem. Riktigt skönt att vakna upp en lördag utan att vara bakis, så jag drog till gymmet och körde stenhårt. Är helt slut i hela kroppen så vi får se om jag orkar gå och köpa någon middag tills ikväll!


RSS 2.0