Och så var denna jul slut

Och nu var julen slut för det här året. Jag hade en jätte mysig julafton med Mamma och Brorsan och fick massa fina julklappar. Fast det känns också att man blivit vuxen när man tycker det är lika roligt att ge bort julklappar som att få dom. Det jag fick i julklapp var en plattång från Babyliss , ansiktssaker från Weleda, kroppssaker från Björn & Berries , jätte fint halsband, schampokaka och massagekaka från Lush, Chritina Aguileras parfym secret potion av Alex familj, pandoraberlock, parfym och underkläder från Victoria Secret(var egentligen en mycket försenad studentpresent), och sist men inte minst en onepiece som är helt täckt i ultragosigt ludd av Alex! Jag har haft den på mig näst intill konstant sedan julfton! Den är så otroligt mysig att ha hemma men det är a BIG no no att gå ut i den! På juldagen var jag och min brosa hem till pappa och åt julbord och umgick. Igår fyllde min brorsa 26 så då firade vi honom med god mat, tårta och champagne. Vi spelade även Risk som jag aldrig spelat förut och gissa vem som vann?;) Nu ska jag återgå till att plugga om reproduktionssystemet!
Julaftons outfit
Mina julklappar, allt är inte med på bilden och jag är för lat för att ta kort på det :)

God Jul!

Nu blir det snart Kalle Anka och julmys med familjen. Hoppas ni alla får en underbar julafton!


Julgransklädning och julbak

Idag har jag varit ledig och dagen började med att klä julgranet.Det var ett rent helvete att sätta i julgransljusen, fick börja om säkert 3 gånger. Men nu står det klädd och fin i alla fall. Sen kom Björn och Mirjam och vi åt lunch för att sedan sätta igång med julbak. Jag och Alex bakade marsipanbollar, kola och pepparkakor. Björn och Mirjam bakade mintbollar och några nyttiga kakor. Efter det åkte jag till centralen och vinkade hejdå till Alex som åkte hem till Skåne idag. Jag köpte även dom sista julklapparna så nu är jag redo inför julen! Imorgon är sista dagen i skolan och jag börjar inte igen förns 2 Januari. Men bara för att jag inte behöver gå till skolan skulle jag inte kalla det jullov för jag har massor att göra och tenta direkt efter jul...Här har ni lite bilder på det vi bakat:
Jag vet att de är fula haha!

Veckan som har gått

I veckan har jag haft fullt upp med saker. I tisdags var jag och Alex och mamma i storkyrkan och tittade på världens vackraste luciatåg. I torsdags var vi och shoppade julklappar. Och i fredags var jag på min Farmors begravning. Det var sorgligt och alla känslor kom så intinsivt när prästen sjöng psalmer och pratade om Farmors liv. Men det var en jättefin begravning. Kistan var så vacker med alla blommor och jag tror och hoppas att Farmor har det bättre nu.
I går var vi iväg på julbord på en golfklubb och åt oss tjocka. Påväg hem var vi så tjocka så att alla inte fick plats i bilen, brorsan och Henke fick sitta i bakluckan. Så kan det gå haha. Nu sitter jag och väntar på att Alex ska komma hem. Han har varit iväg och träffat sina kompisar och gjort sånt där killgöra. Här får ni några bilder ifrån julbordet igår:

R.I.P Fille

När jag vaknade imorse så hade en av mina fiskar tagit självmord! Jag har en döskalle i akvariumet och i näshålen på denne hade fisken simmat genom och fastnat. Mamma fick dra ut han och han satt verkligen stenhårt, han måste ha kvävts till döds. Synd för han var så fin men tydligen inte så smart. R.I.P Fille!

Ny teknik är bara problem

Ny teknik är bara skräp! Har haft min Iphone 4S i mindre än en månad och nu går det varken att ringa till eller från den eller att skicka sms. Så i princip är den för tillfälligt bara ett jävligt dyrt game boy med roliga spel, men helt oanvändbar som telefon.... Visste inte att det inte funkade förrän Cissi ringde på min hemtelefon för att hon inte fick tag på mig på mobilen. Och på den syns det inte alls att någon har ringt. Så imorgon blir det ett argt samtal till Apple!

Utlandsstudier

Idag har jag varit på informationsträff om studier utomlands. Jag har mest sagt att jag vill göra det någon gång men inte tänkt på det sådär jätte mycket men efter idag är jag jätte taggad på att åka! Ställen som jag har chans att åka till är Australien, Indien, Afrika och typ alla länder i Europa. Eftersom jag inte är en sån där topp student som kommer ha bäst betyg i allt och engagerat mig i tusen olika saker på skolan så kommer jag inte komma längre än i Europa troligast. Men jag tyckte att Bournemouth i England och Dublin på Irland lät jätte mysigt! Ska söka till den 15 Februari så får vi se vad som händer! Hoppas ni alla har det toppen!

RSS 2.0