27 Augusti 2012

Nu har Malin åkt tillbaka till Stockholm och vi har haft en supervecka med massa skoj. Vi har bland annat varit i Köpenhamn och shoppat och ätit pölse, på Malmöfestivalen och festat loss på Lunds nation. I fredags när hon åkt hade jag och Alex myskväll med sushi och hyrfilm. Idag börjar Alex nollning så han åkte nyss iväg till Helsingborg som ett rädd litet barn första dagen i skolan haha. Själv ska jag ta hand om tvätten och sen gå och köpa gymkort som jag väntat hela sommaren på! 

 

 

 


20 Augusti 2012

Nu är malin här nere hos mig och i lördags kväll skulle egentligen bestå av en vild kväll på nationerna men eftersom jag fortfarande är sjuk blev det en alkoholfri drink i solen på torget och sen middag på en italiensk restaurang. När vi kom hem mös vi i soffan till två filmer tills vi somnade. Igår låg vi hela dagen på stranden och stekte!


En snorig vecka

När jag kom ner till Skåne i måndags så hade jag och Alex en riktig myskväll efter att inte ha setts på över 1 måndag. På tisdag förmiddag åkte vi till Jysk och köpte varsin ny kudde, lite örngott och en badrumsmatta. Resten av dagen spenderade jag med storstädning av lägenheten medan Alex åkte och jobbade. På kvällen började jag dock må dåligt och har legat och varit sjuk sen dess. Fick en släng av öroninflammtion också och var på vårdcentralen igår men det enda läkaren gjorde var att göra så det började göra ännu mer ont. Tack och lov är det bättre idag med öronen men jag känner fortfarande att febern inte försvunnit ännu. Måste ju bli frisk tills imorgon då Malin kommer hit!!! Hoppas det är bättre med er.

Englandresa 2012

Haha tog lite längre tid än räknat att lägga upp bilderna men här är några i alla fall! Första bilderna är från London och OS som jag redan berättat om, sen kommer bilder ifrån när vi var vid Arundel Castle, uppe i ett torn i Portsmouth, en häst i New Forest skogen och ifrån the Needles på Isle of Wight. Vi hade underbara dagar i England och det var kul att se brorsan lite också, blir ju inte så ofta när han bor där. Från det ena till det andra, nu är väskorna packade och om 4 timmar drar flytten ner till Lund igen. Ska bli jätte mysigt att få bo in sig i nya lägenheten! Vi hörs i Skånelandet, bye Stockholm!
 
 
I kön in till Olympic park
Utanför Olympic Stadium 
Olympiska Elden
Go Sweden!
Fullsatt och 80.000 människor
Arundel Castle
Portsmouth
New Forest ponny i New Forest Skogen 
The Needles

I'm Home!

Hej alla glada! Har precis kommit hem ifrån en vecka i England. Har haft det super! Berättar mer imorgon vad vi gjort å så. Kan ju bara nämna att OS var AaaaaaWSOME!

1 Augusti 2012

Shit det svider i plånboken att vara social och gå ut och äta tre dagar i rad! Men jag har i alla fall haft det otroligt trevligt med mina vänner. Igår var jag ute med Mumin och åt middag och satt ute och tog ett glas vin under en filt. Det blev en tidig kväll men mysigt var det. Idag har jag bara packat för snart åker jag till England! Det ska bli så himla kul att komma dit och vi har en rad olika saker planerade redan. Bland annat ska vi in till London för att kolla på OS! Har aldrig varit riktigt intresserad av sport men att vara där på den stora OS arenan i London ska ju bli hur häftigt som helst! Vi ska även gå runt i The Olympic Park där alla arenor ligger och kolla lite och bara känna stämningen av OS. Vi har även planerat att åka ut till Isle of Wight som är känd för sin natur och Osborne House som vi ska besöka. Får berätta mer när jag kommit hem igen!:) 
Idag firar även jag och Alex 3 år och 8 månader, sjukt hur fort tiden går! 

RSS 2.0