En natt för 3 år sedan

Nu ska jag försöka göra en lång historia kort:För exakt 3 år sedan gick jag och Ida mitt i natten på en spontanfest uppe i Kiruna. Vi skulle egentligen precis gå och lägga oss bär vi blev uppringda och tvingade att komma. Men något drog mig dit ändå så vi gick i kylan. Detta visade sig vara ett mycket klokt val eftersom det slutade med att jag och några till hamnade på Alex rum. Jag hade aldrig pratat med honom annat än på fester då. Jag brukar dessutom vara blyg bland killar men vi kunde prata som om vi kände varandra på en gång. Vi satt uppe hela natten. Jag och Alva som då bodde ihop hade sagt att vi skulle kolla på julkalendern på morgonen efter då det var 1 december. Vi blev då inbjudna att göra det hos Alex som hade en tv. Så varje dag i december för 3 år sedan tassade jag och alva iväg tidigt på morgonen med våra täcken upp till Alex och tittade på julkalendern. Den var egentligen jätte dålig men det var så himla mysig ändå. Detta var historien om hur jag och Alex började träffas. En ganska söt början tycker jag :) Imorgon är det vår 3 årsdag och jag ska åka ned för att fira den med honom. Men nu ska jag sova :)


27 November

Igår var jag ute med Mumin på några barer längs götgatan. Vi hade jätte trevligt och den var en väldig massa folk ute eftersom det är lönehelg. Idag känner jag mig rätt sliten och har inte tänkt lämna sängen och datorn än på ett tag! Idag är det ju första advent också! Det kan man inte tro när man kollar ut genom fönstret och det regnar och blåser. Inte direkt det ultimata julvädret...

Resultatet

Det blev ingen katastrof! Det blev faktiskt riktigt bra måste jag säga. Inte jätte mycket skillnad från innan men det var inte det jag var ute efter heller. Ville bara få lite liv i mitt hår igen då färgen jag hade såg rätt urtvättad ut. En jobbig sak med färgningen var dock att hårfärgningskrämen såg ut som smält choklad! Man ville ju bara äta upp den! Ischokladfärgat står det på förpackningen att det skulle bli, såhär blev det:


Färgar håret!

Jag håller just nu på att ta min "färgahåretpåmigsjälv" oskuld! Har stänkt färg över hela mig och i hela badrummet och det var inte lika lätt som jag trodde! Har bara gjort det på andra vilket är superenkelt men det är inte så lätt att se sitt eget bakhuvud! Här får ni två processbilder! Resultatet lägger jag upp om det blir bra!!

Gjorde en cool frilla

Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Idag har jag bombats på föreläsning om hur nervsystemet fungerar och jag måste säga att det är jävligt häftigt men drygt att lära sig utantill! Jag såg precis en film som gick på 6 an som handlade om två killar på cheerleaderläger. Låter rätt fjolligt men den var faktiskt bra. Fick även rubriken till detta inlägg ifrån filmen, eller egentligen kommer det ifrån Lennon :) Kloka ord. Imorgon är jag ledig och tänkte varva nervsystemet med att kolla lite i affärer. Sov gott på er


21 November

Alex och jag har haft riktigt mysigt men han var tvungen att åka hem idag för att jobba. Vi har mest tagit det lugnt hemma men igår var vi och åt på pizza hut och gick sedan och såg på Breaking Dawn. Tyckte den var skit bra! Inte alls lika barnslig som dom tidigare filmerna. Idag har jag börjat en ny kurs som handlar om kroppens anatomi och fysioligi. Känner tack vare biologin och kemin på gymnasiet igen det mesta än så länge. Det har varit onyttiga dagar nu när Alex varit här. Därför tänkte jag försöka vara lite nyttig idag och har precis kört ett träningsprogram på mobilen och nu ska jag lägga mig framför en film med lite godis; nämligen frukt och grönsaker! Supergott! Ha en bra kväll! :)

Nu är den här!

Efter en hel del problem så är min Iphone 4S nu äntligen i mina händer! Den är så fin och vacker och bra på alla sätt och vis:) Och inte nog med detta för ikväll kommer en annan efterlängtad, nämligen alex! Idag är alltså en bra dag, förutom för mina studier vilka blivit nedprioriterade på grund om min iphone haha icke bra! Får ta tag i det imorgon istället! Shame on me. Ha det bra!

Hehe det syns hur lätt den blir skitig när man använder blixt ;)

Fina minnen

Det är en konst att få fram det man menar på begränsat antal ord har jag märkt efter att ha suttit och skrivit på min examination hela dagen! Så istället började jag titta på bilder ifrån min allra sista natt i Kiruna. Jag kunde inte ha spenderat den bättre än jag gjorde, jag upplevde verkligen Kiruna till fullo den natten. Ända sedan jag och alex blev ihop för 3 år sedan har han sagt att han ska ta med mig till en sjö men det blev liksom aldrig av. Och sista natten i Kiruna gick vi dit. Det tog hela natten och vi gick i stort sätt väldigt vilse, men vilket äventyr det var! Den natten kände jag mig så levande. Jag hade precis haft världens underbaraste student med mina vänner och hela min familj hade varit uppe och firat. Men just då kändes det som det bara fanns vi två i hela världen. Allt var så stilla och fridfullt.  Kiruna har aldrig varit så vackert som då i midnattssolen med tusen mygg och fjäll så långt öga kunde nå. Den kvällen var ett fint avslut på min fina tid i Kiruna och jag saknar det!

11/11/11

Bakis och helgen har inte ens börjat än, illa. Var ute med mumin igår och vad som skulle vara ett glas blev till många fler. Kan inte säga att jag är förvånad för det är så det alltid blir när vi är ute. Vi var på nivå 22 vid fridhemsplan och satt och snacka om allt mellan himmel och jord och kul hade vi! Nu ska jag dricka massor med vatten och sen dra mig iväg till vällingby där jag ska träffa cissi för en liten födelsedagsfika! Ikväll blir det lugnt och jag ska ägna helgen till plugg och vila! Har ni föresten sett datumet idag? 11/11/11!!!Cooolt.Hoppas ni får en bra dag!

9 November

Idag har jag varit ledig igen fast den här gången har jag faktiskt utnyttjat de så kallade självstudiedagarna vi har och skrivit på examinationen som ska in om en vecka. Imorgon har jag bara ett seminarium och börjar klockan två, riktigt skönt. Efter skolan ska jag in till stan och träffa Mumin, vi ska sätta oss på någon bar ta ett glas och prata. En annan kul sak är att jag nyss fick ett efterlängtat mail ifrån apple! Det stod att min iphone är skickad och kommer imorgon, glad flicka!!!! Nu ska jag ta en dusch och sen sova. Hoppas ni alla haft en bra dag :)

Shopping på Make up store

Idag har jag varit ledig och åkte därför iväg med malin till vällingby. Dom hade 40 % på allt på make up store så jag och malin gick loss där. Kom därifrån med en foundation, wonderpowder, en rouge/ögonskugga och något papper som tar bort glansighet. Allt för 500 spänn, låter kan mycket men kan ju säga att bara det där pudret kostade så mycket utan rea.... Så det var fyndigt! Köpte även en borste på kicks och ett träningsband! Nu ska jag koka lite te och mysa framför tvn i höstrugget!

Bilder från Sittningen

Haha jag är verkligen en kass fotograf när jag är ute och festar. För det första glömmer jag bort att ta fram den och ta kort så jag har inte en enda bild ifrån själva middagen. Sen när jag väl tar fram den råkar jag sätta den så några blir svartvita och blurriga! Och vill nämna att det här var det absolut sämsta tillfället att ta kort på mig den här kvällen eftersom min outfit ändrats för det var för varmt, sminket kladdat, jag har fått fejkblod överallt och bara allmänt ickecharmigt! Hur som helst hade vi en skitrolig kväll! Middagen var lite lam men eftersläppet var riktigt lyckat och hemfärden var lite av ett äventyr. Vi fick skjuts hem men av någon anledning lämnades jag och två till mitt ute i skogen. Dom skulle bara köra och lämna en annan och sen komma tillbaka, men vi blev lite oroliga att dom inte skulle hitta oss igen. Så där låg jag, rambo och en förrymd fånge vid vägkanten mitt ute i ingenstans och kollade på stjärnorna mitt i natten. Som tur var kom dom ju tillbaka och det var riktigt skönt att få skjuts hem!

Tjejmiddag och utgång

Igår firade jag malin som fyller 19 på söndag genom en supertrevlig tjejmiddag med Malin och Amanda. Efter det trog jag och Malin ut och träffade Camilla och festade lite. Tjejmiddagen var superlyckad och såhär i efterhand kom vi på att vi borde ha stannat hemma och inte gått ut eftersom det blev lite halv fail. Ikväll ska jag ut igen och den här gången är det Halloween Stitning i skolan och det kommer bli superkul! Ska snart börja packa ihop mina saker och åka till Rebecka för att fixa oss. Hoppas ni har en bra helg!:)
Här kommer lite bilder på mig och fina vänner<3

Shopping inför maskerad

Idag har jag varit ledig från skolan och passat på och träffade Malin, Amanda och lilla Zilla på en fika. Efter det åkte jag in till stan för att köpa saker till maskeraden som jag ska på på lördag. Jag ska klä ut mig till tjuv så det blir svarta kläder, målad svart ögonmask och röda läppar och naglar! Kommer bli skifint! Hoppas ni alla haft en bra dag!

RSS 2.0